حق بیمه شغل آرایشگری

 

حمید: سلام! بیمه آرایشگری ماهی چنده تامین اجتماعی؟ و اگر الان مثلا بعد از سی سال بازنشست بشم ماهی چقدر دولت به حسابم واریز می‌کنه به نرخ روز! من الان بیمه لوله کشی کارگر ساختمانی میریزم ماهی صد و هفتاد و هشت هزار تومان اگر بالفرض الان بازنشست بشم به ارزش روز ماهی چقدر به حسابم ریخته میشه از طرف دولت! لطفا جدا جدا بگین لوله کشی چند آرایشگری چند؟

پاسخ: چیزی به نام بیمه آرایشگر ندارم . تنها قوتی معنا دارد که کارفرمای آرایشگاه بخواهد برایتان بیمه بپردازد که بین 1.2 و 1.3 از حداقل حق بیمه بیشتر باشد. در بیمه کارگران ساختمانی مثل لوله کشی حداقل مستمری هر سال طبق قانون به شما پرداخت می شود. مثلا امسال حدود 2 میلیون و 600 هزار تومان. نمی توان جدا جدا گفت. بستگی به تعداد سال های بیمه پردازی و چند سال آخر پرداخت حق بیمه هم دارد.

 

در صورتیکه می خواهید وکالت پرونده تان را به ما بسپارید و یا با ما در زمینه بیمه مشاوره نمایید می توانید از طریق لینک زیر در پیام رسان ایتا با ما تماس بگیرید. ما پرونده شما را در سریعترین زمان ممکن انجام می دهیم و در پایان کار و به نتیجه رسیدن پرونده با ارزان ترین مبلغ ممکن از شما هزینه دریافت می کنیم. در صورت به نتیجه نرسیدن پولی نمی گیریم. بنابراین با خیال راحت پرونده تان را به ما بسپارید.

پست‌های معروف از این وبلاگ

حقوق بازنشستگی بیمه روستاییان و عشایر چقدر است ؟

بیماری هایی که شامل ازکارافتادگی می شود؟

پرداخت هزینه عینک توسط تامین اجتماعی

پایه حقوق وزارت کار برای دیپلم و لیسانس و فوق لیسانس و دکترا در سال 1401 چقدر است ؟

پیگیری کد رهگیری مشاغل سخت و زیان آور با استفاده از شماره ملی

مبلغ کمک هزینه عینک در سال 1401

حقوق ازکارافتادگی 1400

پیگیری اینترنتی ازکارافتادگی در کمیسیون پزشکی تامین اجتماعی

هدیه تولد نوزاد تامین اجتماعی در سال 1400

ثبت نام بیمه کارگران ساختمانی در سال 1401

دسته بندی موضوعات

نمایش بیشتر