درخواست ازکارافتادگی بابت سرب در خون

 با سلام! من ۵/۵ بیمه تامین اجتماعی دارم ولی به دلیل بیماری که به گفته پزشکان به دلیل مصرف مواد بوده توانایی کار ندارم. سرب خون باعث بی حرکتی من شده ولی بیمه حاضر به پرداخت هیچ حق بیمه‌ای برای من نشده است. نه حقوق این یکسالی که تحت درمان هستم و نه از کار افتادگی؟! لطفا راهنمایی کنید؟ از شهر اراک هستم. آیا وکیل می‌تواند کمکی به من بکند ؟

آیا بابت استراحت پزشکی اقدای کرده اید و تایید نشده است؟ آیا بابت ازکارافتادگی اقدامی کرده اید و تایید شده است؟ وکیل می تواند به شما کمک کند ولی اطلاعات بیشتری باید ارائه کنید.

در صورتیکه می خواهید وکالت پرونده تان را به ما بسپارید و یا با ما در زمینه بیمه مشاوره نمایید می توانید از طریق لینک زیر در پیام رسان ایتا با ما تماس بگیرید. ما پرونده شما را در سریعترین زمان ممکن انجام می دهیم و در پایان کار و به نتیجه رسیدن پرونده با ارزان ترین مبلغ ممکن از شما هزینه دریافت می کنیم. در صورت به نتیجه نرسیدن پولی نمی گیریم. بنابراین با خیال راحت پرونده تان را به ما بسپارید.

پست‌های معروف از این وبلاگ

حقوق بازنشستگی بیمه روستاییان و عشایر چقدر است ؟

بیماری هایی که شامل ازکارافتادگی می شود؟

پرداخت هزینه عینک توسط تامین اجتماعی

پایه حقوق وزارت کار برای دیپلم و لیسانس و فوق لیسانس و دکترا در سال 1401 چقدر است ؟

پیگیری کد رهگیری مشاغل سخت و زیان آور با استفاده از شماره ملی

مبلغ کمک هزینه عینک در سال 1401

حقوق ازکارافتادگی 1400

پیگیری اینترنتی ازکارافتادگی در کمیسیون پزشکی تامین اجتماعی

هدیه تولد نوزاد تامین اجتماعی در سال 1400

ثبت نام بیمه کارگران ساختمانی در سال 1401

دسته بندی موضوعات

نمایش بیشتر