درخواست ازکارافتادگی به علت بیماری واریکوسل

 

احمدی: سلام خسته نباشید ! چند سوال در مورد کارافتادگی تامین اجتماعی داشتم. در حادثه کار صدمات زیادی دیدم و در کمیسیون بدوی و تجدیدنظر ۵۸ درصد گرفتم و کار افتاده جزیی شدم. حالا بعد از یکسال می خواهم دوباره در کمیسیون شرکت کنم.

حالا سوالم اینجاست بنده دچار واریکوسل دوطرفه بیضه هستم. آیا می توانم در مورد این بیماری نیز در کمیسیون شرکت کنم. البته این بیماری جز حادثه کار نیست. قبل از حادثه این بیماری را داشتم. بعد بابت واریکوسول باید از کدام پزشک گواهی بگیرم و چند درصد کار افتادگی دارد و آیا این بیماری با بیماریهای حادثه کار با هم جمع می شود؟ چون من احتمالا دوباره در کمیسون شرکت کنم همان ۵۸ درصد به احتمال زیاد بگیرم.چون در بدوی و تجدید نظر یکسال پیش ۵۸ درصد گرفتم. حالا آیا می توان با بیماریهای قبلی حادثه کار و این بیماری واریکوسل در کمیسیون شرکت کنم.لطفا راهنمایی کنید.ممنون خسته نباشید؟

پاسخ:می توانید بابت این بیماری در کمیسیون شرکت کنید ولی باید به عنوان بیماری شرکت کنید که هر دو درصد با هم جمع می شود. اگر مجموعا بیشتر از 66 درصد ازکارافتادگی بگیرید می توانید ازکارافتاده شوید.

نظرات

مقالات پربازدید

آدرس سایت پذیرش و نوبت دهی اینترنتی دی کلینیک ابوریحان

حق بیمه تامین اجتماعی آرایشگر

فرم 4 مشاغل سخت و زیان آور یا فرم اعتراض به رای کمیته بدوی

بیماری هایی که شامل ازکارافتادگی می شود؟

پیگیری اینترنتی ازکارافتادگی در کمیسیون پزشکی تامین اجتماعی

آیا به کشاورزان سختی کار تعلق می گیرد؟

آگاهی از رای کمیسیون پزشکی تامین اجتماعی

آیا می توان به صورت همزمان بیمه نیروهای مسلح و تامین اجتماعی شد؟

ساعات مراجعه بازرسان بیمه تامین اجتماعی

تفاوت افزایش مستمری یعنی چه؟