عدم پرداخت حق بیمه توسط کارفرما

 محمد صادقی مهر: من در کارگاهی کار میکردم که بازرس بیمه اومده و اسم من رد شده و کارفرما بعد از ۲سال به من اعلام کرده جریمه شدم و کارفرما زیر بار جریمه کل نمیشه!  من باید چه کار کنم؟

در پاسخ به سوال شما باید بگویم که کار خاصی نمی خواهید انجام دهید. معمولاً کارفرما مجبور است که مبلغ حق بیمه تامین شده را پرداخت نماید وگرنه حق بیمه به مرور زمان بسیار بیشتر شده و جریمه بسیاری بابت حق بیمه به وی تعلق می گیرد . معمولا برای دریافت مبالغ حق بیمه و جریمه آن حتی اموال نامبرده را توقیف می کنند بنابراین بهتر است که این مبلغ را پرداخت کند شما کار خاصی نیاز نیست انجام دهید فقط حواستان باشد که مبلغ فوق را از حقوق شما کسر نکند بابت حق بیمه هر ماه تنها ۷ درصد حق بیمه حقوق باید از حقوق شما کسر شود یعنی ۲۳ درصد حقوق به شما توسط کارفرما باید پرداخت شود و جریمه مربوطه نیز پرداخت شود و هفت درصد نیز توسط شما باید پرداخت گردد.


در صورتیکه می خواهید وکالت پرونده تان را به ما بسپارید و یا با ما در زمینه بیمه مشاوره نمایید می توانید از طریق لینک زیر در پیام رسان ایتا با ما تماس بگیرید. ما پرونده شما را در سریعترین زمان ممکن انجام می دهیم و در پایان کار و به نتیجه رسیدن پرونده با ارزان ترین مبلغ ممکن از شما هزینه دریافت می کنیم. در صورت به نتیجه نرسیدن پولی نمی گیریم. بنابراین با خیال راحت پرونده تان را به ما بسپارید.

پست‌های معروف از این وبلاگ

حقوق بازنشستگی بیمه روستاییان و عشایر چقدر است ؟

بیماری هایی که شامل ازکارافتادگی می شود؟

پرداخت هزینه عینک توسط تامین اجتماعی

پایه حقوق وزارت کار برای دیپلم و لیسانس و فوق لیسانس و دکترا در سال 1401 چقدر است ؟

پیگیری کد رهگیری مشاغل سخت و زیان آور با استفاده از شماره ملی

مبلغ کمک هزینه عینک در سال 1401

حقوق ازکارافتادگی 1400

پیگیری اینترنتی ازکارافتادگی در کمیسیون پزشکی تامین اجتماعی

هدیه تولد نوزاد تامین اجتماعی در سال 1400

ثبت نام بیمه کارگران ساختمانی در سال 1401

دسته بندی موضوعات

نمایش بیشتر