دریافت غرامت نقص عضو از تامین اجتماعی

 سلام
! در مورد ازکارافتادگی بیمه تامین اجتماعی خویش فرما 

اینکه غرامت نقص عضو بیمه تامین اجتماعی که دو سال بیمه خویش فرما بودیم و ۸ سال استخدام موقت تو یک کارخانه را خود بیمه تامین اجتماعی پرداخت میکنه یا کارفرمای بنده ؟ 


ممنون ؟! برای گرفتن غرامت نقص عضو از طرف بیمه نه از طرف کارفرما شما چه راهکاری را پیشنهاد میکنید ؟ 
چون قرارداد ما هنوز با شرکت بسته نشده آیا امکان وجود دارد که بدون بیمه استخدام موقت بشم ؟ 

غرامت نقص عضو به بیمه خویش فرما تعلق نمی گیرد و باید بیمه اجباری باشید و درصد بگیرد. اگر در زمانی که بیمه اجباری بودید آسیب ببینید و درخواست از کار افتادگی دهید و از کار افتادگی شما در تامین اجتماعی تایید شود و حداقل ۱۰ درصد ازکارافتادگی بگیرید غرامت توسط سازمان تامین اجتماعی پرداخت می شود.  البته اگر کارفرما موثر باشد ممکن است با جرایمی از طرف سازمان تامین اجتماعی روبرو شوید. در صورتی که بیشتر از 33 درصد از کار افتادگی بگیرید حقوق از کار افتادگی جزئی می گیرید.


در صورتیکه می خواهید وکالت پرونده تان را به ما بسپارید و یا با ما در زمینه بیمه مشاوره نمایید می توانید از طریق لینک زیر در پیام رسان ایتا با ما تماس بگیرید. ما پرونده شما را در سریعترین زمان ممکن انجام می دهیم و در پایان کار و به نتیجه رسیدن پرونده با ارزان ترین مبلغ ممکن از شما هزینه دریافت می کنیم. در صورت به نتیجه نرسیدن پولی نمی گیریم. بنابراین با خیال راحت پرونده تان را به ما بسپارید.

پست‌های معروف از این وبلاگ

حقوق بازنشستگی بیمه روستاییان و عشایر چقدر است ؟

بیماری هایی که شامل ازکارافتادگی می شود؟

پرداخت هزینه عینک توسط تامین اجتماعی

پایه حقوق وزارت کار برای دیپلم و لیسانس و فوق لیسانس و دکترا در سال 1401 چقدر است ؟

پیگیری کد رهگیری مشاغل سخت و زیان آور با استفاده از شماره ملی

مبلغ کمک هزینه عینک در سال 1401

حقوق ازکارافتادگی 1400

پیگیری اینترنتی ازکارافتادگی در کمیسیون پزشکی تامین اجتماعی

هدیه تولد نوزاد تامین اجتماعی در سال 1400

ثبت نام بیمه کارگران ساختمانی در سال 1401

دسته بندی موضوعات

نمایش بیشتر