پرداخت مابه التفاوت دیه بر عهده کیست؟

 با سلام ! بنده محکوم به پرداخت دیه کامل شدم که شرکت بیمه برج ۱۲ مبلغ کامل دیه سال ۱۴۰۰ را به حساب صندوق واریز کرد و فیش واریزی در پرونده ثبت شد. حال در تاریخ ۲۵ خرداد حکم قطعی صادر شده است. آیا ما به التفاوت دیه بر عهده کی میباشد؟ با توجه به اینکه زمان صدور حکم ماه حرام سال میباشد. مبلغ ۳۲۰ میلیون تومان مابه التفاوت دیه توسط ورثه مطالبه شده آیا بنده  مکلف به پرداخت می‌باشم یا به عهده شرکت بیمه میباشد؟ 

مابه التفاوت دیه باید توسط شرکت بیمه پرداخت شود به شرطی که دیه برای فوت باشد و حادثه در ماه حرام اتفاق افتاده باشد و صدور حکم ارتباطی به ماه حرام ندارد.


در صورتیکه می خواهید وکالت پرونده تان را به ما بسپارید و یا با ما در زمینه بیمه مشاوره نمایید می توانید از طریق لینک زیر در پیام رسان ایتا با ما تماس بگیرید. ما پرونده شما را در سریعترین زمان ممکن انجام می دهیم و در پایان کار و به نتیجه رسیدن پرونده با ارزان ترین مبلغ ممکن از شما هزینه دریافت می کنیم. در صورت به نتیجه نرسیدن پولی نمی گیریم. بنابراین با خیال راحت پرونده تان را به ما بسپارید.

پست‌های معروف از این وبلاگ

حقوق بازنشستگی بیمه روستاییان و عشایر چقدر است ؟

بیماری هایی که شامل ازکارافتادگی می شود؟

پرداخت هزینه عینک توسط تامین اجتماعی

پایه حقوق وزارت کار برای دیپلم و لیسانس و فوق لیسانس و دکترا در سال 1401 چقدر است ؟

پیگیری کد رهگیری مشاغل سخت و زیان آور با استفاده از شماره ملی

مبلغ کمک هزینه عینک در سال 1401

حقوق ازکارافتادگی 1400

پیگیری اینترنتی ازکارافتادگی در کمیسیون پزشکی تامین اجتماعی

هدیه تولد نوزاد تامین اجتماعی در سال 1400

مراحل دریافت هزینه عینک از تامین اجتماعی

دسته بندی موضوعات

نمایش بیشتر