شکایت از کارفرمای فامیل

 سلام ببخشید!  پسرم برج ۴ سال ۹۸ در کارگاه تزریق پلاستیک شروع به کارکرده تا برج ۸ امسال که دوماه پیش بوده است . برای تصفیه خیلی اذیت کرده و هنوز نصف حقوقم مانده است .سوالم این است: بنده بیمه نبودم ، مرخصی نمی رفتم،  دو شیفت کار میکردم . ۳ تومن می گرفتم چون آشنا بودند روم نمیشد چیزی بگم!  ولی حالا میخوام شکایت کنم .نظرتون در این مورد چیه ؟

در پاسخ به سوال شما باید بگویم که به نظر من حتماً از ایشان شکایت کنید. شما باید حتما بیمه میشدی و بیمه بسیار برای شما مهم است که معمولاً بابت مرخصی معمولا مبلغی محاسبه می‌کنند ولی بابت دو شیفت کار کردن تان هم حق شیفت به شما تعلق می‌گیرد و هم مزایای ثابت و اگر اضافه کاری هم کرده باشید به شما تعلق می‌گیرد به شرط اینکه مدارک داشته باشید که کار کردید. اگر مدارک مکتوب کارکرد داشته اید باید داشته باشید بابت حق بیمه حتماً به نتیجه می‌رسید اما بابت موارد دیگر بستگی به مدارکی دارد که دارید و به خصوص مدارکی دال بر حضور غیاب بسیار به شما کمک می کند.


در صورتیکه می خواهید وکالت پرونده تان را به ما بسپارید و یا با ما در زمینه بیمه مشاوره نمایید می توانید از طریق لینک زیر در پیام رسان ایتا با ما تماس بگیرید. ما پرونده شما را در سریعترین زمان ممکن انجام می دهیم و در پایان کار و به نتیجه رسیدن پرونده با ارزان ترین مبلغ ممکن از شما هزینه دریافت می کنیم. در صورت به نتیجه نرسیدن پولی نمی گیریم. بنابراین با خیال راحت پرونده تان را به ما بسپارید.

پست‌های معروف از این وبلاگ

حقوق بازنشستگی بیمه روستاییان و عشایر چقدر است ؟

بیماری هایی که شامل ازکارافتادگی می شود؟

پرداخت هزینه عینک توسط تامین اجتماعی

پیگیری کد رهگیری مشاغل سخت و زیان آور با استفاده از شماره ملی

پایه حقوق وزارت کار برای دیپلم و لیسانس و فوق لیسانس و دکترا در سال 1401 چقدر است ؟

حقوق ازکارافتادگی 1400

مبلغ کمک هزینه عینک در سال 1401

پیگیری اینترنتی ازکارافتادگی در کمیسیون پزشکی تامین اجتماعی

هدیه تولد نوزاد تامین اجتماعی در سال 1400

ثبت نام بیمه کارگران ساختمانی در سال 1401

دسته بندی موضوعات

نمایش بیشتر