شکایت بابت دریافت دیه از کارفرما

 سلام ! بنده شهریور ماه از داربست از ارتفاع ۵ متری سقوط کردم و پای چپم از دو جا شکست . پاشنه پایم با گودی پا به سمت انگشت بزرگ است .شکایتی از کار فرما نکردم . گفتن خودمون حلش میکنیم . تا الان هیچ کاری نکردند . تقریبا چند روز پیش گفتند یک برگه ای هست امضا کن ! منم امضا دادم ولی هیچ مبلغی مشخص نبود . کارفرما میگفت بیمه دیه پای شما را می دهد؟

احتمالا از طریق بیمه مسئولیت قرار است دیه شما داده شود. معمولا دیه کمتری می دهند ولی سریعتر است. البته تا زمانیکه دیه تان را نگرفته اید بهتر بود امضاء نمی کردید. اگر شکایت کنید دیه بیشتری می گیرید ولی اگر می خواهید در آنجا کار کنید بهتر است شکایت نکنید.

در صورتیکه می خواهید وکالت پرونده تان را به ما بسپارید و یا با ما در زمینه بیمه مشاوره نمایید می توانید از طریق لینک زیر در پیام رسان ایتا با ما تماس بگیرید. ما پرونده شما را در سریعترین زمان ممکن انجام می دهیم و در پایان کار و به نتیجه رسیدن پرونده با ارزان ترین مبلغ ممکن از شما هزینه دریافت می کنیم. در صورت به نتیجه نرسیدن پولی نمی گیریم. بنابراین با خیال راحت پرونده تان را به ما بسپارید.

پست‌های معروف از این وبلاگ

حقوق بازنشستگی بیمه روستاییان و عشایر چقدر است ؟

بیماری هایی که شامل ازکارافتادگی می شود؟

پرداخت هزینه عینک توسط تامین اجتماعی

پایه حقوق وزارت کار برای دیپلم و لیسانس و فوق لیسانس و دکترا در سال 1401 چقدر است ؟

پیگیری کد رهگیری مشاغل سخت و زیان آور با استفاده از شماره ملی

مبلغ کمک هزینه عینک در سال 1401

حقوق ازکارافتادگی 1400

پیگیری اینترنتی ازکارافتادگی در کمیسیون پزشکی تامین اجتماعی

هدیه تولد نوزاد تامین اجتماعی در سال 1400

ثبت نام بیمه کارگران ساختمانی در سال 1401

دسته بندی موضوعات

نمایش بیشتر