درخواست ازکارافتادگی به علت تعویض مفصل هیپ

 سلام و عرض ادب .جناب عذر خواهی میکنم که باز بنده مزاحم وقت شما میشم .عرض کنم خدمتتون مسئولان شرکت بعد از کمیسیون بدوی گفتن جواب اداره کارت بیاد و برگرد ولی این حرف بعد از اعتراض من بود و زمانی که گفتم دیر جواب دادید و من اعتراض زدم گفتن طوری نیست حالا مدرک جدیدی که ارائه نکردی همونا احتمالا تایید میکنن و چون این پروسه طولانی شده و الان حدود ۳۰ ماه از حادثه من گذشته جدیدا درخواستی مبنی بر برگشت به بنده ارسال نشده و چند روز قبل یکی از مسئولان پیام داده و شرایط شما را که فرمودید پروسه از کار افتادگی را ضمانتی تقبل می کنید را پیشنهاد می کرد .خواستم ببینم بعد از تایید رای بدوی توسط کمیسیون هنوز هم راهی برای اعتراض فراهم است و اینکه برای من شش ماه استعلاجی تایید شده در صورتی که فمور چپ من تا پانزده ماه فیکساتور داشت ۶ عدد میله ده سانتی متری که داخل استخوان بودو دو عدد ۶۰ سانتی که آنها را فیکس کرده بود و بعد از آن هم دو بار دیگر عمل جراحی رویای من انجام شد که یکی از آنها رفع افتادگی و پیچیدگی مچ بود که همراه با عمل و گچ گرفتگی بود .ولی هیچ کدام لحاظ نشده در پرونده .

زمانی که برای انجام کارهای پزشکی قانونی میرفتم چون پزشک آنجا بیشتر از یک سال با بنده ملاقات داشت و یک پرونده پیچیده شده بود مدارک مربوط به دوسال درمان و شش بیمارستان و چندین پزشک بود از این رو با تمام موارد پرونده آشنا شده بود .از این رو در آخرین جلسه به طور غیر رسمی فهماند که تامین اجتماعی مرا از کار افتاده نخواهد کرد و باید اینقدر این پروسه شکایت را ادامه بدهی تا به پزشکی قانونی ارجاع داده شود و چون اینجا با تمام زوایای پرونده آشنا هستم قبول از کار افتادگی خیلی زیاده .ولی اونم در حد حرف فقط .خواستم سوال کنم ایا در خصوص پیگیری پرونده جدا از از کار افتادگی در خصوص دریافت حق و حقوق و استعلاجی آیا شرکت شما فعالیتی در این زمینه می پذیرد .با تشکر فراوان؟

با سلام. بله در تمامی زمینه ها فعالیت می کنیم.


در صورتیکه می خواهید وکالت پرونده تان را به ما بسپارید و یا با ما در زمینه بیمه مشاوره نمایید می توانید از طریق لینک زیر در پیام رسان ایتا با ما تماس بگیرید. ما پرونده شما را در سریعترین زمان ممکن انجام می دهیم و در پایان کار و به نتیجه رسیدن پرونده با ارزان ترین مبلغ ممکن از شما هزینه دریافت می کنیم. در صورت به نتیجه نرسیدن پولی نمی گیریم. بنابراین با خیال راحت پرونده تان را به ما بسپارید.

پست‌های معروف از این وبلاگ

حقوق بازنشستگی بیمه روستاییان و عشایر چقدر است ؟

بیماری هایی که شامل ازکارافتادگی می شود؟

پرداخت هزینه عینک توسط تامین اجتماعی

پایه حقوق وزارت کار برای دیپلم و لیسانس و فوق لیسانس و دکترا در سال 1401 چقدر است ؟

پیگیری کد رهگیری مشاغل سخت و زیان آور با استفاده از شماره ملی

مبلغ کمک هزینه عینک در سال 1401

حقوق ازکارافتادگی 1400

پیگیری اینترنتی ازکارافتادگی در کمیسیون پزشکی تامین اجتماعی

هدیه تولد نوزاد تامین اجتماعی در سال 1400

ثبت نام بیمه کارگران ساختمانی در سال 1401

دسته بندی موضوعات

نمایش بیشتر