اعتراض به رای کمیسیون تجدید نظر تامین اجتماعی

 1- من 18سالم است . روستا زندگی می کنم . می خواهم خودم را بیمه کنم . می شود راهنمایی کنید ممنون می شوم ؟ بهتر است برای بیمه روستائیان اقدام کنید و در صورت امکان از میان 8 گروه موجود با توجه به وسع مالی بالاترین گروه را انتخاب کنید . 


2- من در حین مرخصی زمان سربازی تصادف شدید کرده و از کار افتاده شدم . می خواستم بدانم چون بیمه بودم حق و حقوقی به من تعلقق می گیرد ؟! ممنون می شوم ارشاد نمایید ؟ اگر در زمان سربازی این اتفاق برای شما افتاده است و مرتبط با وظایف شغلی باشد می توانید با توجه به درصد ازکارافتادگی مستمری بگیر نیروهای مسلح بشوید . اما اگر مرتبط با وظایف سربازی نباشد فقط می توانید هزینه های درمانی را از طریق دفترچه بیمه نیروهای مسلح بپردازید . 


3- بعد از ابلاغ رای هیئت تجدید نظر چند روز زمان داریم تا در دیوان عدالت اداری اعتراض را ثبت کنیم ؟ اگر داخل کشور باشید 3 ماه و اگر خارج از کشور باشید 6 ماه زمان دارید . البته مراجعه به دیوان عدالت اداری باعث عدم اجرای حکم نمی گردد . 


4- سلام عزیز شرمنده بخدا ! سرباز هستم ذهنم بد جور درگیر قضیه ای برایم اتفاق افتاده شدم . حقیقتش به ماشین پارسی زدم ازعقب از جلو خورده به یک ماشینی دیگر . مجبور شدم از بیمه ماشین استفاده کنم از جلو خودش مقصر شد مدل ماشینش 94 قبلا هم تصادف کرده است جلویش ضربه خورد زده به ماشینی . الان بنده خدا شاکیم شده افت قیمت ماشینش را می خواهد .بهش می رسد یا نه ؟ ماشینش جفت گلگیر عقب جفت ستون عقب جفت سپر شاسی ها عقب کج شدند جلو کاپوت چراغ ها سینی فن ؟ بله متاسفانه به ایشان تعلق می گیرد حتی اگر قبلا تصادف کرده باشند . قسمت هایی که تصادف داشته است دیگر تعلق نمی گیرد ولی قسمت هایی که تصادف نداشته است تعلق می گیرد . 


5- یکی از اقوام ما که خانم ۳۵ساله ای هست و خانه دار ماهیانه حق بیمه به تامین اجتماعی پرداخت می کند تا در آینده از مزایا بهره مند بشود و هم اینک از مزایای درمانی ! ۲ فرزند پسر زیر ۱۵ سال هم دارند . شوهرش هم هیچ بیمه ای ندارد فقط بیمه سلامت و پیمانکار ساختمان ساز هست . اما خوب اوضاع مالی شان متوسط روبه بالا هست . پیشنهاد شما که تجربه فراوانی در بیمه دارید به ایشون چیست . آیا بهتر نیست همین مبلغ رو در بیمه عمر سپرده کنه ! تامین اجتماعی که معلوم نیست سرنوشتش چی می شود . باتوجه به اینکه جمعیت ایران داره به سمت پیری می رود و نرخ موالید کم هست . راستی سابقه بیمه پردازیش فکر کنم زیر ۵ سال باشه ؟ تامین اجتماعی اینقدر هم بد نشده است ! خودش بیمه عمر داشت بهتر بود اما اگر همسرش بیمه بود بهتر بود بیمه تامین اجتماعی می شد تا در صورت فوت مستمری به همسرش تعلق بگیرد . الان هم بد نیست  ، چون از تامین اجتماعی بیرون بیاید سابقه اش از بین می رود و قابل استرداد نیست !


6- سلام خوبی خسته نباشی  ! آیا مقصر خسارت ماشین تصادفی که خسارت بیمه گرفت بعد می آید طرف میگه من بیشتر می خواهم آنها هم یک برگه از بیمه نامه کندند . بعد از واریز پول طرف می آید از من پول اضافی می خواهد ؟! من چکاری می توانم انجام بدهم ؟ ماشین طرف مدل ۸۸ قیمتش کرد ۱۵ میلیون تومان . چکار کنم اون طرف می گوید من ماشین نمی خرم ؟ من مقصر هستم . طرف می گوید باید ماشین من را بخرید من پول می خواهم . بدون کارشناسی این قیمت را می گوید ؟ شما کاری انجام ندهید . البته ایشان می توانند تقاضای افت قیمت نیز بدهند . با این حال الان حقی ندارند چنین درخواستی به صورت شخصی به شما بدهند . مدارک تان را حتما از ایشان تحویل بگیرید . 


7- به ماشین من از عقب زدند و شاسی کمی جمع شده به نحوی که درب صندوق عقب بسته نمی شود و صافکار 600 برای شاسی کشی می خواهد . سپر هم شکسته . در مجموع حدود یک میلیون تومان هزینه تعمیر می شود . می شود بی زحمت بفرمائید افت قیمت خودروی ما چقدر می شود . ماشین سمند مدل 94 هست ؟ حدود 8 درصد قیمت مدل ماشین 94 . فکر می کنم حدود 2 میلیون تومان بشود نهایتا . 


8- ببخشید دیه شکستگی انگشت دست و از کار افتادگی مفصل چقدر می شود ؟ شما قبول وکالت می کنید؟ هزینه ش چقدر می شود؟ دیه شکستگی انگشت دست 16 هزارم دیه کامل می شود معادل 3 میلیون و 360 هزار تومان . ارش از کارافتادگی مفصل معمولا 5 درصد حساب می شود ولی با معاینه پزشکی قانونی مشخص می شود . نه من قبول وکالت نمی کنم . این موارد اصلا نیاز به وکیل ندارد !


9- دیه شکستگی دنده 11 سمت راست قفسه سینه چقدر هست ؟ 1 درصد دیه کامل دارد . معادل 2 میلیون و 100 هزار تومان به نرخ دیه سال 1396

نظرات

مقالات پربازدید

آدرس سایت پذیرش و نوبت دهی اینترنتی دی کلینیک ابوریحان

حق بیمه تامین اجتماعی آرایشگر

فرم 4 مشاغل سخت و زیان آور یا فرم اعتراض به رای کمیته بدوی

پیگیری اینترنتی ازکارافتادگی در کمیسیون پزشکی تامین اجتماعی

بیماری هایی که شامل ازکارافتادگی می شود؟

آیا به کشاورزان سختی کار تعلق می گیرد؟

آگاهی از رای کمیسیون پزشکی تامین اجتماعی

تفاوت افزایش مستمری یعنی چه؟

آیا می توان به صورت همزمان بیمه نیروهای مسلح و تامین اجتماعی شد؟

ساعات مراجعه بازرسان بیمه تامین اجتماعی