مجازات ضرب و جرح

 علیرضا قزوینی : با سلام ! یک دنیا تشکر از شما که لااقل گوشی شنوا برای درد امثال من دارید . حدود 10 اسفند برای دایی یکی از بظاهر دوستان یخچالی تعمیر کردم . دوست بنده بدهی را گردن گرفت . بعد از چند روز بخاطر مسائلی که در این بحث نمی گنجد مشکل پیدا کردیم و کلا قطع رابطه کردیم .

شب 25 فروردین با گفتن این جمله به همسرم که می روم به خود داییش می گویم پولمو نداده ازخونه خارج شدم . به تمام کائنات قسم فقط تنها چیزی که یادم است رفتن به سوی خانه دایی هست و بس . زمانی که ساعت 3 نصف شب همان دوست من با پیشانی بخیه شده میاره جلوی خونه و به زنم تحویل می دهد و  می گوید از بس گل کشیده توی حال خودش نیست و باصورت زخمی آمده درخونم و من هم به رسم انساندوستی بردم دکتر 350 خرج بخیه اش کردم .

برای من شکی وجود ندارد که ضربه به سرم توسط خودش بوده ولی بخداقسم هیچی یادم نیست .حتی من که ازبخیه چنان می ترسم که گریه می کنم اصلا نمی دانم چطور توی پیشونیم 17تا بخیه زدند و من نفهمیدم . مشکل بعدیم جای استامپ روی انگشتم است که منو به وحشت انداخته است .نمی دانم چرا تو کلانتری اینقدر با شک نگاهم می کردند ! زمانی که می گویم بیاد ندارم در آن 4-5ساعت چی شده است . ببخشید که اینقدر طولانی شد شما رو بخدا کمک و راهنماییم کنید . چکارکنم ؟! آیا پزشکی قانونی هم اینطورن ؟

والله من هم نمی دانم چه اتفاقی افتاده است ؟! برای گرفتن دیه شما باید از کسی شاکی باشید . برای اینکه از ایشان شاکی باشید باید مدارکی داشته باشید که شما را زده است . 2 شاهد هم کفایت می کند . ایشان چگونه شما را زده است که کسی ندیده است ؟ معمولا در مراکز درمانی در چنین مواقعی باید به پلیس اطلاع دهند . اگر مطب خصوصی بوده است از دکتر بخواهید که اطلاعاتش را در اختیار ماموران قرار دهد . چون با توجه به نوع آسیب ایشان می تواند حدس بزند که آسیب چگونه رخ داده است . البته پزشکی قانونی به خوبی می فهمد که جرح عمدی بوده است و از طرف چه کسی ایجاد شده است.

در صورتیکه می خواهید وکالت پرونده تان را به ما بسپارید و یا با ما در زمینه بیمه مشاوره نمایید می توانید از طریق

شماره 09333644122 در پیام رسان های ایتا ، بله ، واتساپ و تلگرام به ما پیام دهید.

ما پرونده شما را در سریعترین زمان ممکن انجام می دهیم و در پایان کار و به نتیجه رسیدن پرونده با ارزان ترین مبلغ ممکن از شما هزینه دریافت می کنیم. در صورت به نتیجه نرسیدن پولی نمی گیریم. بنابراین با خیال راحت پرونده تان را به ما بسپارید.

پست‌های معروف از این وبلاگ

حقوق بازنشستگی بیمه روستاییان و عشایر چقدر است ؟

بیماری هایی که شامل ازکارافتادگی می شود؟

آدرس سایت پذیرش و نوبت دهی اینترنتی دی کلینیک ابوریحان

پایه حقوق وزارت کار برای دیپلم و لیسانس و فوق لیسانس و دکترا در سال 1401 چقدر است ؟

پرداخت هزینه عینک توسط تامین اجتماعی

مراحل دریافت هزینه عینک از تامین اجتماعی

پیگیری کد رهگیری مشاغل سخت و زیان آور با استفاده از شماره ملی

مبلغ کمک هزینه عینک در سال 1401

پیگیری اینترنتی ازکارافتادگی در کمیسیون پزشکی تامین اجتماعی

انتقال سابقه از بیمه روستاییان و عشایر به تامین اجتماعی

دسته بندی موضوعات

نمایش بیشتر