شکایت برای دیه سوختگی

 سلام! 21 خرداد 1401 طی درگیری لفظی شوهرم با خانواده اش، شوهرم رفت آشپزخونه خودشو بکشه همه دنبالش کردیم به سمت کابینت و کشوی کارد رفت من نذاشتم بازش کنه محکم کشو رونگه داشتم سماور آب جوش و چای روی کابینت بود من ندیدم چی شد ولی سوختم کمی از کمرم و پای چپم از زانو تا مچ پام سوخت.

با جیغ و داد منو رساندند درمانگاه کمرم تاول زده بود پامم پوستش کنده شد الباقیشم با کیسه کشیدن برداشتند. بعد از 27 روز چالیش پر شده و هنوز پوست نیرده است. با اینکه از پمادهای گیاهی طب سنتی استفاده کردم.همون روز سوختگی من عازم سفر بودم و آمدم خونه خواهرم تو قم.20 روز اول نمیتونستم راه برم و راه های شکایت را نمیدانستم. الان با گذشت این مدت میتونم شکایت کنم از پام و کمرم از روز اول تا حالا عکس گرفتم. پزشکی قانونی رفتم گفتند باید از کلانتری نامه بگیری و توی شهر خودت اقدام کنی. میخواستم ببینم برای سوختگی با گذشت چهل روز میتونم برم شکایت کنم و دیه بگیرم؟

شوهرم گفت میخواستم سماور را بلند کنم بریزم روی خودم و خودمو بکشم ولی یه خال هم به بدنش نیفته حتی دستشم نسوخته چون چپش کرده بوده روی من . پدر و مادر و دو تا برادراشم بودن ولی کسی چیزیش نشد فقط من آسیب دیدم. در ضمن شوهرم اعتیاد به سورچه داره و چهل روزه از کمپ دراومده بنظرم همچنان اعتیاد داره. عکس سوختگی و مرحله به مرحله دارم به دردم میخوره ارزش شکایت کردن داره ؟ 

با سلام بله می توانید اقدام کنید. از محل زندگیتان از طریق کلانتری شکایت کنید و مدارک درمانی تان را اداره کنید فقط در صورتی که همسرتان محکوم شود خودش باید دیه را پرداخت کند.


نظرات

مقالات پربازدید

آدرس سایت پذیرش و نوبت دهی اینترنتی دی کلینیک ابوریحان

حق بیمه تامین اجتماعی آرایشگر

فرم 4 مشاغل سخت و زیان آور یا فرم اعتراض به رای کمیته بدوی

بیماری هایی که شامل ازکارافتادگی می شود؟

پیگیری اینترنتی ازکارافتادگی در کمیسیون پزشکی تامین اجتماعی

آیا به کشاورزان سختی کار تعلق می گیرد؟

آگاهی از رای کمیسیون پزشکی تامین اجتماعی

ساعات مراجعه بازرسان بیمه تامین اجتماعی

تفاوت افزایش مستمری یعنی چه؟

آیا می توان به صورت همزمان بیمه نیروهای مسلح و تامین اجتماعی شد؟