نحوه پرداخت مقرری ایام بیکاری

 سلام خوبین! ببخشید من چند تا سوال داشتم میشه پاسخ بدید؟ من جایی کار میکردم. قرار دادم تا  ۳۰ آبان بود که قراردادم تمام شد. قادر به همکاری نبودند. از۱آذر برای من لغو قرارداد زدند و من از۲ آذر رفتم کافی نت درخواست بیمه بیکاری کردم و رفتم شعبه بیمه خودم گفتند که ۲ماه دیگه بیا؟! میخواستم ببینم از۱ آذر که حقوق من پرداخت نشده است هر چقدر کارهای بیمه بیکاریم بشه مثلا بشه برج ۱۱حقوقهای عقب افتاده هم واریز میکنند یا از همان برج مثلا۱۱حساب میشه؟

کلا یک دوره زمانی مشخصی با توجه به سابقه بیمه تان تعیین می شود. مثلا 12 ماه . حالا این 12 ماه از روزی که تایید نهایی می شود پرداخت می شود و دیگر مثلا برای ماه های قبل یکدفعه پرداخت نمی شود.


در صورتیکه می خواهید وکالت پرونده تان را به ما بسپارید و یا با ما در زمینه بیمه مشاوره نمایید می توانید از طریق لینک زیر در پیام رسان ایتا با ما تماس بگیرید. ما پرونده شما را در سریعترین زمان ممکن انجام می دهیم و در پایان کار و به نتیجه رسیدن پرونده با ارزان ترین مبلغ ممکن از شما هزینه دریافت می کنیم. در صورت به نتیجه نرسیدن پولی نمی گیریم. بنابراین با خیال راحت پرونده تان را به ما بسپارید.

پست‌های معروف از این وبلاگ

حقوق بازنشستگی بیمه روستاییان و عشایر چقدر است ؟

بیماری هایی که شامل ازکارافتادگی می شود؟

پرداخت هزینه عینک توسط تامین اجتماعی

پایه حقوق وزارت کار برای دیپلم و لیسانس و فوق لیسانس و دکترا در سال 1401 چقدر است ؟

پیگیری کد رهگیری مشاغل سخت و زیان آور با استفاده از شماره ملی

مبلغ کمک هزینه عینک در سال 1401

حقوق ازکارافتادگی 1400

پیگیری اینترنتی ازکارافتادگی در کمیسیون پزشکی تامین اجتماعی

هدیه تولد نوزاد تامین اجتماعی در سال 1400

مراحل دریافت هزینه عینک از تامین اجتماعی

دسته بندی موضوعات

نمایش بیشتر