شکایت به دیوان عدالت اداری

 1- در ادامه مقاله قبلی که در مورد راهنمای شکایت کردن به دیوان عدالت اداری نوشته بودم  این نکته حائز اهمیت است که از نظر من بهتر است کارمندان و کارگران دولت یا دستگاه ها و نهادهای عمومی غیر دولتی اگر از وضعیت کاری و مالی خود شکایت دارند و به هر جا شکایت می کنند به نتیجه نمی رسند یا صبر کنند و یا آخرین کارشان شکایت به دیوان عدالت اداری باشد . دستگاه های دولتی معمولا ذهنیت مثبتی نسبت به شکایت کارمندانشان به دیوان عدالت اداری ندارند . بهتر است بی خود و بی جهت دست به شکایت نزد . بهتر است روش های دیگر را طی کرد و این را بدانید که برای شکایت همیشه وقت هست.

2- توجه داشته باشید که می توان به آراء دیوان عدالت اداری اعتراض کرد یعنی دیوان عدالت اداری هم دادگاه بدوی دارد و هم دادگاه تجدید نظر . اگر در داخل ایران زندگی می کنید برای اعتراض به حکم بدوی 20 روز مهلت دارید و اگر در خارج از ایران هستید 2 ماه فرصت دارید . اگر شما به دیوان شکایت نکرده اید و کسی دیگر به دیوان شکایت کرده است و در مرحله بازرسی  اولیه هم اسمی از شما نیامده است و ناگهان در رای صادره اسم شما آمده است و حکمی بر علیه شما صادر شده است ، 2 ماه فرصت دارید تا بر علیه آن اعتراض کنید .

3- چون مطالب این سایت در زمینه مسائل کار و بیمه است بهتر است مدارکی را که در هنگام شکایت باید به دادخواستتان ضمیمه کنید را نیز بیاورم : اگر می خواهید به آراء هیات های تشخیص و حل اختلاف اداره کار شکایت کنید بهتر است مدارک زیر را ارائه دهید :

الف- آراء هیات های تشخیص و حل اختلاف .

ب- در صورتیکه آراء هیات های تشخیص و حل اختلاف بر علیه شرکت ، کارگاه تولیدی یا کسبه صادر شده باشد ، ارائه روزنامه رسمی منضم به آخرین تغییرات برای شرکت ها ، پروانه اشتغال یا تولیدی معتبر برای کارگاه ها و پروانه کسب معتبر برای کسبه الزامی است .


4- اگر می خواهید به طرفیت سازمان تامین اجتماعی شکایت کنید باید برای هر نوع شکایتی مدارک خاصی را همراه داشته باشید که به ترتیب ذکر می گردد :

الف- درخواست سنوات بازنشستگی : حکم بازنشستگی ، مدارک پرداخت حق بیمه ، تصویر صفحه اول دفترچه بیمه .

ب- درخواست احتساب حق بیمه : رای اداره کار در صورتیکه شاغل در شرکت های خصوصی شاغل بوده باشد ، حکم کارگزینی در صورتیکه شاکی در استخدام کشوری بوده باشد ، مدارک پرداخت حق بیمه .

ج- درخواست مستمری از کارافتادگی : آراء کمیسیون های پزشکی بدوی و تجدید نظر ، مدارک پرداخت حق بیمه ، مدارک کارگزینی .

د- درخواست برقراری مستمری توسط وراث : گواهی انحصار وراثت ، مدارک پرداخت حق بیمه توسط متوفی

ه- درخواست برقراری مستمری قطع شده وراث : مدارک پرداخت حق بیمه ، ارائه فیش حقوقی قبل از قطع مستمری ، گواهی انحصار وراثت

در صورتیکه می خواهید وکالت پرونده تان را به ما بسپارید و یا با ما در زمینه بیمه مشاوره نمایید می توانید از طریق

شماره 09333644122 در پیام رسان های ایتا ، بله ، واتساپ و تلگرام به ما پیام دهید.

ما پرونده شما را در سریعترین زمان ممکن انجام می دهیم و در پایان کار و به نتیجه رسیدن پرونده با ارزان ترین مبلغ ممکن از شما هزینه دریافت می کنیم. در صورت به نتیجه نرسیدن پولی نمی گیریم. بنابراین با خیال راحت پرونده تان را به ما بسپارید.

پست‌های معروف از این وبلاگ

حقوق بازنشستگی بیمه روستاییان و عشایر چقدر است ؟

بیماری هایی که شامل ازکارافتادگی می شود؟

پایه حقوق وزارت کار برای دیپلم و لیسانس و فوق لیسانس و دکترا در سال 1401 چقدر است ؟

پرداخت هزینه عینک توسط تامین اجتماعی

آدرس سایت پذیرش و نوبت دهی اینترنتی دی کلینیک ابوریحان

پیگیری کد رهگیری مشاغل سخت و زیان آور با استفاده از شماره ملی

مراحل دریافت هزینه عینک از تامین اجتماعی

مبلغ کمک هزینه عینک در سال 1401

پیگیری اینترنتی ازکارافتادگی در کمیسیون پزشکی تامین اجتماعی

حقوق ازکارافتادگی 1400

دسته بندی موضوعات

نمایش بیشتر