درخواست بازگشت به کار

 علی : با سلام و خسته نباشید من تا آخر خرداد ماه 98 قرارداد دارم . قراردادها یکماهه هستند یعنی هر ماه ما قرارداد امضا می کنیم . من از سال 94 در این شرکت مشغول به کار بودم .

 من کمک حسابدار شرکت هستم یعنی زیر نظر مالی هستم  . کارفرما در تاریخ 13 خرداد ماه به دلیل بی احترامی بنده به مدیر فروش که هیچ سمتی نسبت به هم نداریم منو از کار اخراج کرد . البته متذکر شوم که من فقط بلند صحبت کردم  ، بی احترامی نکردم . ولی خب داستان درست کردند .

 در ضمن من کارمو خیلی دوست داشتم و کم کاری هم نکردم و یکی از بهترین نیروهای مالی بودم ولی چون تو این شرکت مالی هیچ قدرتی ندارد و همش زیر نظر فروشه من اخراج شدم . می خواستم بدانم من چه حقی در برابر شرکت دارم . چه اقداماتی انجام بدهم  ؟ اگر ممکنه زودتر جواب بدهید تا قراردادم تمام نشده است . با تشکر ؟

1.     شما کارمند دائمی محسوب می شوید حتی اگر قرارداد یک ماه داشته باشید .

2.     اگر شرکت تعداد پرسنل زیادی دارد درخواست بازگشت به کار بدهید به اداره کار . احتمالا موافقت می شود . کارفرما نمی تواند بدون دلیل شما را اخراج کند .

3.     اگر تعداد پرسنل شرکت کم است بهتر است پیگیر دریافت حقوق و مزایا و حق مرخصی و عیدی و سنواتتان باشید و درخواست بیمه بیکاری بدهید . یعنی اگر با شما تسویه نکردند بابت این موارد شکایت کنید.

نظرات

مقالات پربازدید

آدرس سایت پذیرش و نوبت دهی اینترنتی دی کلینیک ابوریحان

حق بیمه تامین اجتماعی آرایشگر

فرم 4 مشاغل سخت و زیان آور یا فرم اعتراض به رای کمیته بدوی

پیگیری اینترنتی ازکارافتادگی در کمیسیون پزشکی تامین اجتماعی

بیماری هایی که شامل ازکارافتادگی می شود؟

آیا به کشاورزان سختی کار تعلق می گیرد؟

آگاهی از رای کمیسیون پزشکی تامین اجتماعی

تفاوت افزایش مستمری یعنی چه؟

آیا می توان به صورت همزمان بیمه نیروهای مسلح و تامین اجتماعی شد؟

ساعات مراجعه بازرسان بیمه تامین اجتماعی